Locatie Baarlo

Bent u op zoek naar gemeubileerde woonruimte in de regio Venlo? Heeft u tijdelijke woonruimte nodig, bijvoorbeeld omdat uw huis net verkocht is en u nog geen nieuw huis op het oog heeft?

Wij verhuren geheel gemeubileerde tweekamer-appartementen in een nieuw complex aan de Heierhof 23B in Baarlo. Er is tevens een vierkamer-appartement te huur.

Algemeen:
Entree in centrale hal met bellentableau en postbussen. Gang met bergingen voor ieder appartement waar tevens de wasmachine is geplaatst. Het object is gelegen op de begane grond. Het object is gelegen op een mooi terrein met voldoende groen. Huurders kunnen parkeren voor het object. De huurprijs is inclusief internet en TV, stoffering en meubilering.

Indeling appartement:
Entree in hal met toegang naar de woonkamer van 21 m2. In de woonkamer is tevens de open keuken met o.a. 4 pits gaskooktoestel, afzuigkap, koelkast, magnetron en voldoende bergruimte. Woonkamer is voorzien van een zithoek, eetgedeelte en flat screen TV. Via hal toegang naar de slaapkamer van 14 m2. De slaapkamer is voorzien van een dubbel bed en kledingkast. Badkamer van circa 6 m2 voorzien van douche, wastafel en toilet. Het gehele object is voorzien van een linoleum vloerafwerking.

Kale huurprijs: € 630
Toeslag meubilering & service: € 130
Prijs is exclusief gas, water, elektra.

Het is mogelijk voor een appartement in dit complex huurtoeslag aan te vragen.

NB: helaas zijn in dit complex geen huisdieren toegestaan.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Locatie Baarlo