Over de omgeving

Het park van Work and Stay is gelegen in het dorpje Maasbree, gemeente Peel en Maas, in het noorden van de provincie Limburg. Limburg staat bekend om haar gastvrijheid en bourgondische levenswijze.
De campus ligt in het midden in de streek ‘Land van Peel en Maas’. De prachtige omgeving is ideaal om fietsend of wandelend te verkennen. Mooie wandelroutes voeren u langs de Maas, door nationaal park De Groote Peel en talloze karakteristieke dorpjes.

Maasbree is met ongeveer 6500 inwoners een voor Nederlandse begrippen kleine plaats. Het dorp is geschikt voor de dagelijkse boodschappen en er zijn verschillende sportclubs en verenigingen, een kledingwinkel, een apotheek, een drogist, een huisartsenpraktijk en een tandartsenpraktijk.

De campus ligt op slechts enkele kilometers van de stad Venlo. Venlo telt circa 35.000 inwoners. Venlo is een echte handels-, expeditie- en industriestad. De stad is het centrum voor de wijde omgeving, alsmede koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied. Venlo heeft een historisch centrum met vele gezellige winkeltjes en uitgaansmogelijkheden. Verder zijn er in Venlo vele verenigingen actief.

Kortom: een aantrekkelijke en gezellige woonomgeving!